PRETESTĂRI CAMBRIDGE CURSURI BritTeen

Liceul Teoretic „Traian”, în colaborare cu Cambridge English Language Assessment, organizeaza sesiuni de pretestări pentru următoarele certificate:

  1. First Certificate in English (FCE)(set complet)
  2. Certificate in Advanced English (CAE)(set complet)
  3. Certificate of Proficiency in English (CPE) (set complet)

Testele sunt concepute şi corectate de Cambridge English Language Assessment.

Sunt invitaţi să participe toţi cei care se pregătesc să susţină un examen Cambridge sau care doresc să se familiarizeze cu structura acestuia. Rezultatele testului NU influenţează rezultatul la examen.

      
      Incepand cu anul scolar 2012, Liceul Teoretic “Traian” Deva a beneficiat de parteneriate cu British Council. In urma acestei colaborari, mai multi elevi ai liceului au devenit membri ai Clubului BritTeen, urmand o serie de cursuri in limba engleza.
      Fiecare intalnire a creat oportunitati pentru elevii nostri care au interactionat in limba engleza, dezvoltandu-si, totodata, abilitatile personale si sociale. Participantii au avut posibilitatea de a se dezvolta din punct de vedere personal prin diversitatea tematica a cursurilor- oratoria, improvizatia, scrierea creativa sunt doar cateva din multitudinea domeniilor abordate.
      De asemenea, elevii au beneficiat de abonament gratuit la Biblioteca British Council Cluj-Napoca pe toata perioada desfasurarii modulelor, iar la sfarsitul workshop-urilor, fiecare elev a primit un certificat British Council care atesta atat cunostinte de limba engleza in aria tematica aleasa, cat si absolvirea unui curs de dezvoltare lingvistica semnat British Council, util in portofoliul personal. Datorita entuziasmului participantilor si a succesului experientelor BritTeen, dorim sa continuam acest parteneriat, urmatoarele workshop-uri incepand in aceasta toamna.

Prof. Leucian Cristiana